Μαρτυρίες Ασθενών

Το 2019 διαγνωστηκα με καρκινο στην ωοθήκη. Χειρουργείο και θεραπεία έκανα στο Νοσοκομείο Μεταξά. Λέμε πολλά για τα δημόσια νοσοκομεία και τις περισσότερες φορές όχι άδικα. Αλλά εγώ θα σας πω με ειλικρίνεια ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη και σαν νοσοκομείο αλλά περισσότερο με όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που πάντα ήταν πρόθυμο με ευγένεια και χαμόγελο να σε εξυπηρετήσουν. Φυσικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου Χρήστο Ιαβατσο ο οποίος έκανε το χειρουργείο μου . Υπέροχος άνθρωπος πρώτα από όλα ,άψογος επιστήμονας ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε ότι κι αν χρειάζομαι. Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ογκολόγο κύριο Κοσμά καθώς και σε όλη την ομάδα του στο ογκολογικό όπου πέρασα την δύσκολη περίοδο των Χημειοθεραπειών. Ειλικρινά ο επαγγελματισμός ,η πείρα,η κατανόηση,η βοήθεια και η στήριξη που πήρα από όλο το προσωπικό του Μεταξά δεν νομίζω να τα έβρισκα σε κανένα ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ευχαριστώ για όλα.

Χειρουργήθηκα κι εγώ με τη μέθοδο της  Ρομποτικής πριν μία  εβδομάδα και  δεν  το πίστευα ότι θα έχω τόσο  γρήγορη  ανάρρωση!!!

Αισθάνομαι πολύ  τυχερή  που γνώρισα τον  Γιατρό μου κ.Χρήστο Ιαβάτσο,κατά  τη διάρκεια της νοσηλείας μου  στο Μεταξά για ακτινοθεραπείες…Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και  με έχει  βοηθήσει σε πολλά  γυναικολογικά θέματα υγείας. Όλοι οι  συνεργάτες του  είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να προσφέρουν  τη γνώση και την εμπειρία  τους στους ασθενείς.

Αυτό το  νοσοκομείο απαρτίζεται από τους καλύτερους Γιατρούς και τα καλύτερα μηχανήματα!!!(παρόλο που η εξωτερική  του εμφάνιση σε απογοητεύει).

Όμως  όταν  πρόκειται  για θέματα υγείας δεν μένουμε σε τέτοιες  λεπτομέρειες ….Εύχομαι  στον κ.Ιαβατσο και σε όλο το ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό, να συνεχίσουν να προσφέρουν το δύσκολο έργο τους με επιτυχίες και κουράγιο και το  κράτος να είναι συμπαραστάτης τους!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!!

 

Συνηθίζουμε να κάνουμε παράπονα για τα νοσοκομεία μας και γενικά για το σύστημα της δημόσιας υγείας, με ελλείψεις, παραλείψεις και άλλα πολλά. Όμως ας μιλήσουμε και γι αυτά που μας εκπλήσσουν απρόσμενα θετικά.

Στην πόρτα του νοσοκομείου Μεταξά με έφερε ο γιατρός που ήθελα να αναλάβει το πρόβλημα της υγείας μου. Είχα ακούσει τόσα πολλά διθυραμβικά σχόλια γι αυτόν.

Έτσι γνώρισα τον Κο Ιαβάτσο Χρήστο, έναν εξαιρετικό επιστήμονα, εξειδικευμένο μεταξύ άλλων στην Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική. Επίσης πληροφορήθηκα ότι το νοσοκομείο Μεταξά είναι το μοναδικό ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομείο που διαθέτει Ρομποτική τεχνολογία.

Η κτιριακή υποδομή του δεν είναι καλή.

Όμως όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα υγείας μας ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η ουσία και παραβλέπουμε τις ξενοδοχειακές ανέσεις.

Αυτό που θέλεις να νοιώσεις είναι ασφάλεια. Να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι όχι απλά σε καλά χέρια, αλλά στα καλύτερα.

Το αντικείμενο της επέμβασης, ολική υστερεκτομή μέσω ρομποτικής χειρουργικής. Μία επέμβαση αναίμακτη που μου επέτρεψε 28 ώρες αργότερα να αναρρώνω στο σπίτι μου.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη που νοιώθω για τον γιατρό μου Κο Ιαβάτσο Χρήστο και για όλο το προσωπικό, ιατρικό και νοσηλευτικό, αυτής της υπέροχης γυναικολογικής κλινικής του 5ου ορόφου.

Χίλια ευχαριστώ

 

Είχα κι εγώτην ατυχία πρόσφατα να συναντηθώ με τον καρκίνο και να με οδηγήσει το γεγονός αυτό σε νοσηλεία στο ΜΕΤΑΞΑ και στη συνέχεια σε δύο επεμβάσεις μ έναν εξαίρετο γιατρό το Χρήστο Ιαβάτσο. Η πρώτη μου επαφή  με το νοσοκομείο όσον αφορά στην υποδομή του δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Γρήγορα όμως οι ιατρικές του υπηρεσίες και η οργάνωσή τους μ’ έκαναν να αλλάξω γνώμη και να νιώσω ότι είμαι σ’ ένα χώρο υψηλής επιστημοσύνης και ασφάλειας και αυτό στο μεγαλύτερο βαθμό οφείλεται στο γιατρό που με ανάλαβε τον κ.Ιαβάτσο. Στην αρχή σοκαρίστηκα με την ειλικρίνεια του κάτι όμως που αντί να με απωθήσει μ’ έκανε να τον εμπιστευτώ. Ένιωσα, και στην πορεία πληροφορήθηκα,  ότι αυτός ο γιατρός είχε την επιστημονική επάρκεια να υποστηρίξει τη γνωμάτευση του και να αντιμετωπίσει την κατάσταση της υγείας μου. Επιστήμονας που οι περγαμηνές του δεν τον απομακρύνουν αλλά τον φέρνουν πιο κοντά στον  ασθενή του. Το ένιωσα στις επισκέψεις του και αυτό ήταν  κάτι που γενικά τον χαρακτήριζε για όσο διάστημα μπορούσα να έχω εικόνα. Έτσι αφέθηκα στα χέρια του… Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά καλά λόγια σ’ όλη την επιστημονική του ομάδα και ιδιαίτερα στους νεότερους γιατρούς που πιστεύω θα γίνουν σπουδαίοι με τέτοιους εκπαιδευτές. Δυόμιση μήνες μετά είναι νωρίς να πω ότι έγινα καλά ,όμως νιώθω καλά και προχωρώ  μ’ αισιοδοξία  στην επόμενη φάση αυτή της ΧΜΘ,  στην ευθύνη ενός επίσης αξιόλογου γιατρού και άνθρωπου του κ.Χαραλαμπάκη στο τμήμα της ημερήσιας θεραπείας ανά τακτά χρονικά διαστήματα ,που μ’ έχει εκπλήξει ευχάριστα η υποδομή και η οργάνωση του.

 

Μετά την επέμβαση ( ολική υστερεκτομή ) που υποβλήθηκα στις 29/3/22με ρομποτική χειρουργική, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, τόσο για τον γιατρό κ. Ιαβάτσο Χρήστο όσο και για τους βοηθούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Συγχαρητήρια για το έργο σας, την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά σας, αλλά ταυτόχρονα και την τόσο ανθρώπινη και φιλική που μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ άνετα να σας εκφράσουμε τον κάθε προβληματισμό μας. Ο κ. Χρ. Ιαβάτσο είναι ένας άρτια καταρτισμένος επιστήμονας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.  Μετά από πολλές επισκέψεις σε διάφορους γυναικολόγους, από την αρχή μου ενέπνευσε  εμπιστοσύνη, καθώς οι εργαστηριακές εξετάσεις συνέπεσαν ακριβώς με την αρχική του διάγνωση,  επιβεβαιώνοντας την εμπειρία του .

Εύχομαι σε κάθε γυναίκα που βιώνει ένα αντίστοιχο πρόβλημα, να μπορέσει να νιώσει τη την ασφάλεια και την σιγουριά που ένιωσα εγώ.

 

Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον γιατρό μου, και άνθρωπο, κύριο Χρήστο Ιαβάτσο. Δεν με βλέπει ως ένα από τα χιλιάδες συμβάντα που αντιμετωπίζει, πάντα επιτυχώς, αλλά ως ένα ευαίσθητο και με φοβίες άνθρωπο. Εξαίρετος γιατρός με ήθος και πραγματική αγάπη για εμάς τους ασθενείς. Μικρός σε ηλικία, αλλά υποδειγματικός, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο, και φοβερός χειρουργός. Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την επιστημονική του ομάδα, που από την πρώτη κιόλας ημέρα εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο με περιποιήθηκε και μου παρείχε όλες τις απαραίτητες φροντίδες προκειμένου να μπορέσω να αναρρώσω γρήγορα και χωρίς να υπάρξουν ανεπιθύμητες επιπλοκές. Εν συνεχεία, θα ήθελα να αναφερθώ και να ευχαριστήσω θερμά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που με φρόντιζε από την αρχή και έκανε τις μέρες νοσηλείας μου να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Τελικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που με ανέλαβε ο κύριος Ιαβάτσο και μπόρεσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου επιτυχώς.

 

Φεύγοντας από ένα νησί απομακρυσμένο από την Αθήνα για το πρόβλημα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπίσω, το άγχος μου και η ανασφάλεια μου ήταν διπλά.Οταν όμως συναντηθήκαμε με τον γιατρό μου τον κ.Χρηστο Ιαβατσο αισθάνθηκα αμέσως ασφάλεια και σιγουριά.Στο πρόσωπο του αντίκρισα έναν ήρεμο και προσιτό άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη και θετική ενέργεια, αλλά εκτός από όλα τα παραπάνω είδα και έναν εξαιρετικό επιστήμονα.Με υπομονή μου έλυσε όλες τις απορίες μου και φυσικά η εγχείρηση μου πήγε πολύ καλά.Οταν τον είδα στο χειρουργείο ήταν σαν να έφυγε από μέσα μου όλο το άγχος και η αγωνία. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω αυτά που νιώθω.Θελω επίσης να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του, όλους τους ειδικευόμενους γιατρούς που με περιέθαλψαν με τον καλύτερο τρόπο για να έχω γρήγορη ανάρρωση και επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους νοσηλευτές του τμήματος.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και εξαίρετους επιστήμονες δίπλα μας .

 

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω το γιατρό μου κο. Χρήστο Ιαβάτσο< Χρειάστηκε να χειρουργηθώ στη Γυναικολογική Κλινική του Μεταξά και ήταν δίπλα μου από την αρχή μέχρι και σήμερα, Όσες φορές και να επαναλάμβανα ερωτήσεις και ανησυχίες ήταν εκεί να ακούσει και να εξηγήσει. Εξαίρετος χειρούργος και επιστήμονας, αλλά πάνω από όλα άνθρωπος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την επιστημονική του ομάδα που με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθάει στην αποθεραπεία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το νοησλευτικό προσωπικό που έκανε τις τις μέρες νοσηλείας μου να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και ευχάριστα, καθώς νοσηλεύτηκα τις μέρες των Χριστουγέννων.

Τελικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που με ανέλαβε ο κύριος Ιαβάτσο και μπόρεσα να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου επιτυχώς.

 

Εύχεσαι κι ελπίζεις να μη συμβεί σε σένα….

Αν συμβεί όμως, να εύχεσαι να σε αναλάβει ο κ

ΙΑΒΆΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟΣ,  εξαίρετος επιστήμονας μα πρωτίστως ΑΝΘΡΩΠΟΣ, με όλα κεφαλαία! Δεν θα εστιάσω στις γνώσεις και την ειδίκευσή του στο εξωτερικό, την εμπειρία του και τη συνεχή αναζήτησή του για νέες τεχνολογίες, αλλά στο ζεστό και καθησυχαστικό του βλέμμα και τα λόγια του που εξηγούν τα πάντα και τα κάνουν να μοιάζουν λιγότερο τρομακτικά….

Δύο χρόνια μετά την δική μου επέμβαση, περνάω στην 6μηνη πια παρακολούθηση, γερή, δυνατή και αισιόδοξη για το μέλλον που ο αγαπημένος μου γιατρός κ. ΙΑΒΆΤΣΟ με βοήθησε να ατενίζω!

Δεν θα μπορούσα βέβαια να μην αναφερθώ και στην ομάδα του, το φυτώριο των νέων επιστημόνων, την ελπίδα μας για το μέλλον, και την προσοχή που έδειχναν σε όλους τους ασθενείς, καθώς και στις νοσηλεύτριες που ακούραστες και πάντα χαμογελαστές δήλωναν παρούσες σε κάθε κουδούνισμα!

Τέτοιους επιστήμονες – ανθρώπους χρειαζόμαστε στα Δημόσια νοσοκομεία, με αμοιβές αντάξιες του έργου που προσφέρουν στην κοινωνία μας, με νέες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού και καλύτερες συνθήκες εργασίας στο χώρο της υγείας!

Και αν δεν έχει η κυβέρνηση κονδύλια, ας κόψει τους μισθούς των διευθυντών της ΔΕΗ, ή ας φορολογήσει επιτέλους τους πραγματικά έχοντες….

Υ.Γ.  Αχ, αυτή η θέα……

 

Θα ήθελα να καταθέσω όσα αποκόμισα από τη νοσηλεία μου στη γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Μεταξά για να βοηθήσω όσους καλούνται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το πολύτιμο δώρο της υγείας μας.Ο επαγγελματισμός μαζί με την καλοσύνη όλης της ομάδας των ιατρών και των νοσηλευτών σε κάνουν να νιώθεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι εκείνες τις στιγμές. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την ανεκτίμητη  προσφορά τους .

Πρωτίστως όμως θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Χρήστο  Ιαβάτσο το γιατρό μου,έναν εξαιρετικό επιστήμονα που μου εξήγησε με σαφήνεια από την αρχή της διάγνωσης όλες μου τις απορίες ,τον τρόπο που θα κινηθούμε μέχρι να ολοκληρωθεί με επιτυχία  το χειρουργείο με τη πρωτοποριακή μέθοδο της ρομποτικής ,οι γνώσεις του και η κατάρτιση του ήταν σωτήριες για την πορεία της υγείας μου.Με εξέπληξε όμως και η ευγένεια,η ενσυναίσθηση    και η διαθεσιμότητα του όλες τις ώρες που  χρειαζόμουν την ενθάρρυνση και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες μέχρι τη πλήρη ανάρρωση μου .Ένας Άνθρωπος με σεβασμό στην αξιοπρέπεια , στα δικαιώματα και τις πεποιθήσεις του ασθενή,ένας επιστήμονας χωρίς έπαρση που με  έκανε να αναλογιστώ πόσο πολύτιμος  είναι ο συνδυασμός επιστημονικής αξίας και καλοσύνης!!!

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην υπέροχη θέα του γαλάζιου και του ανοικτού ορίζοντα που έχουν τα δωμάτια του νοσοκομείου καθόλου αμελητέο αν σκεφτείς την θετική επίδραση που σου προσφέρουν για να δώσεις τη μάχη σου….

Καλή δύναμη σε όλους!!

 

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, δημοσίως, στον γιατρό Χρήστο Ιαβάτσο ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έκανε καταπληκτική δουλειά και αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα υγείας της γυναίκας μου. Εξαιρετικός γιατρός, τέλειος χειρουργός με ασυναγώνιστες γνώσεις. Είναι πρώτα από όλα άνθρωπος. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει υποστηρίξει ψυχολογικά και εμένα και τη γυναίκα μου και είναι πάντα πρόθυμος να μας λύσει κάθε είδους απορία ακόμη και αν αυτή επαναλαμβάνεται. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του όπως και το νοσηλευτικό προσωπικό της γυναικολογικής.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Χρήστο Ιαβατσο κ την ομάδα του. Πέρα από ιατρός για εμένα υπήρξε άνθρωπος πάνω από όλα. Είμαι ευγνώμων για το δώρο ζωής που προσέφερε σε μενα ,ένα δώρο που δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Γιατρέ μου σε ευχαριστώ, ο θεος να σε κρατάει γερό να προσφέρεις απλόχερα την τόσο πολύτιμη βοήθεια σου σε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη.

 

Είμαι ευγνώμων στο νοσοκομείο γενικότερα και στον κ. Ιαβάτσο ειδικότερα, για την επιμέλεια, υπομονή, και τη φροντίδα του. Ένιωσα σιγουριά (και ανακούφιση) με τον τρόπο που με προσέγγισε, όπως και με τον τρόπο επικοινωνίας που είχε (bedside manner) – το πώς μου εξήγησε τί πρέπει να γίνει και γιατί. Ένας εξαιρετικός γιατρός, τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω.

 

Στη ζωή τον πρώτο λόγο έχει ο Θεός. Τον δεύτερο ο γιατρός.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Χρήστο Ιαβάτσο, (είχα την τύχη να με χειρουργήσει), την ομάδα του και το νοσηλευτικό προσωπικό της γυναικολογικής κλινικής ΜΕΤΑΞΑ.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ. Χρήστο Ιαβατσο από τους καλύτερους γιατρούς που έχω γνωρίσει. Άριστη εξειδίκευση στον τομέα και Αρίστος σαν άνθρωπος.

 

Νοσηλεύτηκα στο Mέταξα μετά από γυναικολογική επέμβαση .Θέλω να ευχαριστήσω το χειρουργό μου τον κύριο Χρήστο Ιαβάτσο γιατί πέρα από εξαίρετος ιατρός, είναι άνθρωπος με το Α κεφαλαίο. Στάθηκε δίπλα μου, με ενδυνάμωσε ψυχολογικά και με στήριξε καθώς και όλη η ομάδα του που ήταν ευγενέστατοι και κατατοπιστικοί. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο Μεταξά είχα την αίσθηση της ασφάλειας αλλά και πόλυ αγάπη που τόσο πολύ χρειάζεται ο ασθενής. Όλο το προσωπικό (ιατρικό,νοσηλευτικό, βοηθητικό) ήταν πρόθυμο, ευγενικό και ενημερωμένο και δίνουν την εντύπωση ότι φροντίζουν έναν δικό τους άνθρωπο.Σας ευχαριστώ όλους για την προσφορά σας.

Με εκτίμηση και αγάπη

 

Χειρουργήθηκα προσφατα απο τον γιατρο Ιαβατσο Χρηστο. Έναν εξαιρετικό επιστήμονα πλήρως καταρτισμένο αλλά και ΑΝΘΡΩΠΟ πάνω από όλα . Ήταν πάντα δίπλα μου να με καθησυχάζει και να με καθοδηγεί για την πορεία της υγείας μου. Σεβάστηκε απόλυτα τις ιδιαιτερότητες μου κι τα πιστεύω μου. Του είμαι ευγνώμων για ότι μου πρόσφερε . Συγχαρητήρια στον γιατρό Ιαβατσο Χρήστο και την ομάδα του . Ευχαριστώ επίσης και το προσωπικό του νοσοκομείου Μεταξα για την ευγένεια και την καλοσύνη τους .

 

Έκανα μια επέμβαση γυναικολογικης φύσεως στο Ν. Μεταξά. Χειρουργηθηκα απο τον γιατρό κ. Ιαβατσο Χρήστο…. Ένας εκπληκτικός ανθρώπος και επιστήμονας. Πήγαν όλα τέλεια και είμαι απόλυτα υγιείς… Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον γιατρό κ. Ιαβατσο Χρήστο και στην ομάδα του, στους αναισθησιολογους και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον γιατρό κ. Λιανο. Υ. Γ εάν το κράτος δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα δημόσια νοσοκομεία, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τα ιδιωτικά… Σας ευχαριστώ

 

Ερχόμενη εδώ ούτε που θα μπορούσα να φανταστώ ότι σε ένα τέτοιο νοσοκομείο που περιθάλπει ανθρώπους αντιμέτωπους με ένα δύσκολο εχθρό, τον καρκίνο, θα ένιωθες πραγματικά την αγάπη και τη φροντίδα σε τέτοιο βαθμό.

Ακόμη και όταν ο ασθενής πονάει και ίσως να δυσκολεύει τη ζωή του προσωπικού που το στελεχώνει, εκείνοι είναι πάντα παρών με ένα τεράστιο χαμόγελο και κατανόηση.Οι μέρες κυλαν και απρόσμενα  βρίσκεις την ζεστασιά, τη φροντιδα και την αγάπη λες και είσαι στο σπίτι σου. Και αυτό είναι το θαύμα τους, οτιδήποτε και αν περνάς νιώθεις ότι η πρώτη τους προτεραιότητα είσαι εσύ και το κάνουν τόσο επιδέξια και αυτόβουλα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της γυναικολογικής κλινικής γιατί όμοιο τους δεν νομίζω ότι θα βρω πουθενά. ιδιαιτέρως τον κύριο Ιαβατσο Χρήστο που με τις γνώσεις του μα κυρίως με τη αγάπη και τη θερμη για αυτό που έχει αναλάβει μου χάρισε το πολυτιμότερο αγαθό,την υγεία μου.

Μα πέραν τούτου τον ευχαριστώ που μας  δίνει την πραγματική αξία και υπόσταση  του ανθρώπου!

Σας ευχαριστώ θερμά ολους

 

Θα ήθελα να πω την εμπειρία μου για την τέλεια ρομποτική επέμβαση που έκανα στη γυναικολογική του Ν. Μεταξά

Νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που βρήκα ένα τόσο καταξιωμένο και ενημερωμένο επιστήμονα τον Κ Ιαβάτσο. που ήταν δίπλα μου σε όλη την διαδικασία Πάνω από όλα πρεσβεύει το τρίπτυχο ιατρός φίλος άνθρωπος

Η επέμβαση έγινε ρομποτικά την Πέμπτη. Πήγε τόσο καλά που με εξέπληξε το αποτέλεσμα Την Παρασκευή πήγα σπίτι μου χωρίς πόνο και ενοχλήσεις γύρισα στην καθημερινότητα μου μέσα σε δυο μέρες.

Έτσι θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο ιατρό μου Κ Ιαβάτσο και στην ομάδα του και να ευχαριστήσω τους αναισθησιολόγους και όλο το προσωπικό της γυναικολογικής του Ν. Μεταξά για την ευγένεια και την εξυπηρετικότητά τους Είναι άψογοι όλοι τους

Θα ήθελα να παρακαλέσω οποιαδήποτε αναζητά έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης ένα οδηγό και ειδήμονα να εμπιστευτεί με κλειστά μάτια τον Κ Ιαβάτσο

 

Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αυτού του νοσοκομείου.

Από τον κο Ιαβάτσο που εγχείρησε τη σύζυγό μου και δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον άνθρωπο και επιστήμονα, τον κο Βοργιά που είναι ο διευθυντής του γυναικολογικού κι έχει μία πτέρυγα που λειτουργεί άψογα, τον κο Λιανό που είναι υπεύθυνος για τις θεραπείες και δείχνει εξαίρετος και απόλυτα σοβαρός επιστήμονας, τους ειδικευόμενους γιατρούς που τα δίνουν όλα, τις νοσηλεύτριες που στη συντριπτική τους   πλειοψηφία παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες από τα ιδιωτικά νοσοκομεία .

Όλοι οι παραπάνω μάχονται καθημερινά σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες.

Οι εγκαταστάσεις του νοσοκομείου -και γράφω κυρίως για τους θαλάμους των ασθενών- είναι παλιές και μακάρι να ανανεωθούν.

Ε και;

Δεν πας για αναψυχή εκεί. Πας για μάχη…

 

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το νοσηλευτικό προσωπικό της Γυναικολογικής κλινικής του αντικαρκινικού Μεταξά και ιδιαίτερα τον εξαίρετο ιατρό κο

Ιαβάτζο Χρήστο  για το πολύ δύσκολο χειρουργείο που πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία στη μητέρα μου!!! Έκτοτε η μεταξύ μας επικοινωνία για την πορεία της υγείας της ασθενούς εδώ και τρία χρόνια είναι παραπάνω από τέλεια!

 

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου, να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια, έναν εξαίρετο και υποδειγματικο γιατρό και άνθρωπο, κύριο Χρήστο Ιαβάτσο για το ήθος, τον επαγγελματισμό και το επιστημονικό του έργο παρά το νεαρό της ηλικίας του. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη του την επιστημονική ομάδα για τις παροχές κατά την διάρκεια της σύντομης νοσηλείας μου πριν το χειρουργείο αλλά και της αποθεραπείας μου. Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξη μου για υπερσύγχρονα μηχανήματα ρομποτικής που διαθέτουν όντας δημόσιο Νοσοκομείο.

 

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από το προσωπικό αλλά πάνω απ’όλα ο γιατρός μας Κ Ιαβαστο Χρήστος Κορυφή Με Κ Κεφαλαίο

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον ιατρό μου Χρήστο Ιαβατσο . είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και καταπληκτικός επιστήμονας

 

Από τη προσωπική μου εμπειρία, στη ρομποτική χειρουργική, έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη από το γιατρό κ. Ιαβατσο και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Μετά την εμπειρία μου στην ρομποτική μέθοδο με τον Γυναικολογο Κύριο Ιαβατζο και μετά απο χρόνια παθηση συγγενικου μου προσώπου που είχαμε δίπλα μας τον Κυριο Χαραλαμπακη στην ογκολογικη και τον Κυριο Τσελεπιδη στην χειρουργικη.. Εχω να δηλώσω ότι ειναι εξαιρετοι επιστημονες, μα πάνω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ολοι την σημασια της λεξης που δεν συναντάς ουτε σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομειο.. Η άμεση ανταπόκριση, ο τρόπος που φέρονται σαν να είσαι δικος τους ανθρωπος και η ευγένεια των ιατρών και ολων των νοσηλευτών απεναντι στους ασθενείς, είναι αυτά που χαρακτηριζουν ενα νοσοκομειο ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ..!

Σας ευχαριστώ πολύ και σας ειμαι ευγνωμων για ολα..

 

οσο μεγαλο ευχαριστω κι αν πω στον γιατρο μου ΚΥΡΙΟ ΙΑΒΑΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟ μικρο θ ακουγεται!!!!!!!!!μεσα στην ατυχια μου με λυπηθηκε το συμπαν και με ανελαβε αυτος ο υπεροχος ανθρωπος….ενιωσα σιγουρια μαζι του απο την πρωτη στιγμη!εμπνεει σεβασμο,καταλαβαινεις αμεσως ποσο αριστα καταρτισμενος ειναι και δεν δυσανασχετισε ουτε μια στιγμη να μου εξηγει παλι και παλι την κατασταση μου….πηγα <νεκρη> στα χερια του και μου εδωσε ζωη!και μετα απο ενα εφταωρο χειρουργειο ιδρωμενος και κουρασμενος εψαξε το παιδι μου να το ενημερωσει για να μην ανησυχει….αυτο σημαινει ΑΝΘΡΩΠΟΣ το οτι ζω σημαινει πως ειναι ο πιο ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ γιατρος!μακαρι να ειναι παντα γερος και δυνατος ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!

*Τα σχόλια και η μορφή τους είναι αυτούσια και δεν έχουν υποβληθεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία.