Αιδοιοπλαστική

 

Αιδοιοπλαστική

Συχνά, η εμφάνιση των γεννητικών οργάνων δεν ικανοποιεί πολλές γυναίκες. Επίσης, λόγω κάποιων ανωμαλιών μπορεί να εμφανίζονται και πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητα τους. Οι καταστάσεις αυτές μπορεί να μειώσουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας απέναντι στο σύντροφο της και προκαλούν αμηχανία και άγχος. Σήμερα, υπάρχουν λύσεις για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, ξαναδίνοντας στη γυναίκα την αυτοπεποίθηση της.

Xείλη αιδοίου
Πολύ συχνά τα χείλη του αιδοίου ή η κλειτορίδα έχουν μια όψη που προκαλεί ντροπή, αμηχανία και ψυχολογική επιβάρυνση στη γυναίκα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε ακόμα και να αποφεύγει την ερωτική επαφή με το σύντροφο της. Με την πλαστική των μικρών χειλέων του αιδοίου μπορούμε σήμερα να βελτιώσουμε την εμφάνιση των γεννητικών οργάνων και έτσι η γυναίκα μπορεί να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση της.

Χαλάρωση κόλπου
Χαλάρωση του κόλπου, κυρίως μετά από φυσιολογικούς τοκετούς, μπορεί να μειώσει σημαντικά την αισθητικότητα κατά την ερωτική επαφή, τόσο της γυναίκας όσο και του συντρόφου της. Η πλαστική του κόλπου διορθώνει το πρόβλημα και η αισθητικότητα κατά την επαφή επανέρχεται στο φυσιολογικό, όπως σε νεότερη ηλικία.